Terraszonwering

 

knikarmschermen

Een terraszonwering is verkrijgbaar in verschillende vormen. Meest bekend zijn de knikarmschermen, beter bekend als zonneschermen. Dit is vaak de ideale oplossing voor het weren van de zon ter plaatse van een terras of patio. Het grote voordeel van een knikarmscherm is dat het product horizontaal uitvalt waardoor de vrije ruimte onder het scherm behouden blijft voor tafels en stoelen. Een zonnescherm maakt van het terras een heerlijke plek waar u geen last heeft van de brandende zon of schadelijke Uv-straling. Knikarmschermen kunnen tot wel 15 meter breed geproduceerd worden waardoor dit product ook vaak gebuikt worden als zonwering voor etalages. In deze toepassing komt het vaak voor dat het scherm bedrukt wordt met een logo of de bedrijfsnaam.

pergolazonwering

Een andere vorm van terraszonwering is de pergolazonwering type Piazolla. Dit systeem kenmerkt zicht door aluminium palen die de ondersteuning van de voorlijst verzorgen. Hierdoor is het systeem een stuk stabieler dan een knikarmscherm en is mede daardoor leverbaar met een uitval van liefst 5 meter. Door de voorlijstondersteuning is het scherm bovendien minder belastend voor de gevel waaraan het geplaatst wordt.

 
 
 

Overkappingen

Een overkapping is de ideale oplossing om langer te kunnen genieten van uw terras. Een aluminium terrasoverkapping, ofwel veranda, stelt u in staat om ’s avonds langer te genieten van zwoele lente en zomeravonden en biedt bescherming tegen regen. Een overkapping is een verlening van de ruimte en is met name geschikt voor toepassing bij horeca gelegenheden waardoor gasten te allen tijde beschermt worden tegen alle weersinvloeden.
Een aluminium overkapping is pas af wanneer deze wordt voorzien van verandazonwering, geplaatst op of onder de overkapping. De verandazonwering, ook wel serrezonwering genoemd, draagt bij aan een aangenaam klimaat in de veranda omdat het de temperatuur beheerst en intredend zonlicht geweerd kan worden.

Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering is een andere vorm van terraszonwering waarbij er de mogelijkheid is de zonwering los van een gevel te plaatsen en wordt veel gebruikt bij horecagelegenheden en hotels. Deze vorm van zonwering wordt ook steeds meer gebruikt als overkapping van een terras of tuin vanwege de zeer luxueuze uitstraling.

 

Voor meer informatie over onze terraszonwering bekijk onze downloads.

 

    Vraag een offerte aan

    Contact met onze binnendienst