Rolluiken

 

Beveiliging, zonwering en isolatie in één product

Rolluiken zijn enorm veelzijdig en zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Daardoor is er voor iedere wens een gepaste oplossing te leveren.
Ons assortiment bestaat uit aluminium rolluiken en beveiligingsrolluiken. Aluminium rolluiken dragen bij aan de duurzaamheid van uw pand op het gebied van warmte en energie. Tijdens de zomermaanden blijft uw pand koel en in de winter zorgt het rolluik voor extra isolatie, waardoor de warmte beter blijft behouden. Doordat een rolluik uw kozijn beschermt tegen weersinvloeden gaat uw schilderwerk langer mee waardoor de onderhoudskosten van het pand dalen. Een aluminium rolluik werkt inbraak vertragend waardoor uw pand veiliger wordt. Het rolluik is bovendien uiterst geschikt voor het verduisteren van ruimtes en biedt privacy wanneer dat nodig is.

 
 
 

extra beveiliging met stalen rolluiken

Beveiligingsrolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afsluiten van etalages, hoofdingangen, kantoren en andere belangrijke objecten. Het beveiliginsrolluik is geen garantie tegen inbraken, maar zorgt ervoor dat inbraken bijna onmogelijk zijn. Bijna altijd worden deze robuuste producten vervaardigd van staal waardoor grote afsluitingen tot wel 5 meter geen enkel probleem zijn. Beveligingsrolluiken hebben de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan alarm- of brand systemen. Er zijn beveiligingsrolluiken met dichte lamellen waardoor er voor 100% wordt afgesloten. Tevens zijn er varianten in een open vorm in de vorm van rolhekken of schaarhekken. Deze rolhekken zijn uitermate geschikt als afsluiting van etalages waarbij het rolluik het aanzicht van de etage nauwelijks belemmert.

 

    Vraag een offerte aan

    Contact met onze binnendienst